Glas in lood Alphen aan den Rijn

Atelier Domstad is als glas atelier binnen Utrecht en in de regio al geruime tijd actief. Met een team van medewerkers in de binnen en buitendienst kunnen wij inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Alphen aan den Rijn hebben wij veel huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast  glas in lood restauraties en monumentale glas in lood restauraties ook nieuwe ramen voor u kunnen ontwerpen

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op

Hier ziet u een afbeelding van een glas-in-lood restauratie die wij hebben uitgevoerd in een woning in Alphen aan den Rijn. Daarnaast hebben wij ook het gewone isolatieglas geplaatst.