Glas in lood Bosch en Duin

Atelier Domstad is een glas in lood en glasbewerkings atelier uit Utrecht. Wij zijn zowel in de provincie als binnen heel Nederland actief. Ons team van professionele medewerkers, in de binnen en buitendienst, kan flexibel en snel inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Bosch en duin hebben wij al veel woningen en monumentale panden voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood, maar ook uw ramen, deuren en gewoon isolatieglas, gekleurd glas, gestraald glas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

 

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

 

Hier ziet u een afbeelding van een nieuw ontworpen jugendstil  bovenlicht dat wij boven een deur in Bosch en Duin hebben geplaatst.