Glas in lood Amsterdam

Glas in lood Atelier Domstad is binnen Utrecht, maar ook binnen heel Nederland al geruime tijd actief. Wij hebben een vakkundig team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Amsterdam hebben wij al vele huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

glas in lood amsterdam

Glas in lood plafond in de H&M, Rokin Amsterdam.

Hier hebben wij plaatselijke herstelwerkzaamheden op locatie uitgevoerd. In Amsterdam hebben wij andere grote monumentale glas in lood restauraties uitgevoerd zoals:

  • diverse reproducties van circa 100 glas in lood panelen in opdracht van PGN Groenendijk op het Damrak Amsterdam. Pand de Utrecht van de hand van Staal en Kropholler architecten.
  • Conservatorium hotel Amsterdam.  Voor dit tot 5 sterren hotel omgebouwde conservatorium in de Jan Luykenstraat te Amsterdam hebben we een aanzienlijk aantal gebogen en ongebogen raampartijen gerestaureerd, gereproduceerd en schoongemaakt in opdracht van Strukton.