Glas in lood Zandvoort

Atelier Domstad is een glas in lood en glasbewerkings atelier uit Utrecht. Wij zijn zowel in de provincie als binnen heel Nederland al geruime tijd actief. Ons team van medewerkers in de binnen en buitendienst kan flexibel en snel inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Breukelen hebben wij al vele huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een vakkundig bedrijf dat naast  monumentale glas in lood restauraties ook nieuw en eigentijds werk ontwerpt en vervaardigd.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Hier ziet u een afbeelding van het gerestaureerde glas-in-lood van het tennishuisje op het terrein van kasteel Nijenrode.