Glas in lood Wassenaar

Glas in lood Atelier Domstad is als glasbewerkings en glas in lood atelier actief in Nederland. Wij hebben een team van professionele medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en vakkundig kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Wassenaar hebben wij al menig huishouden voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook al uw ramen, kozijnen en deuren kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig en ook creatief atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.


Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

 

Villa te Wassenaar.Hier hebben wij 120 glas in lood panelen gerestaureerd en in isolatieglas verpakt. Het geheel werd gemonteerd in de huidige ramen.