Atelier Domstad is als glas en glas in lood atelier binnen Utrecht, maar ook binnen heel Nederland al geruime tijd actief. Wij hebben een sterk vakkundig team van collega’s in de binnen en buitendienst dat flexibel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Bussum hebben wij al vele woningen voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel vlakglas kunnen plaatsen.

Wij zijn een creatief atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Gerestaureerd glas-in-lood dat wij hebben geplaatst in een woning in Bussum. Daarnaast hebben wij ook isolatieglas geplaatst en een kozijn vervangen.