Glas in lood Bodegraven

Atelier Domstad is een glas in lood atelier in Utrecht dat tevens binnen heel Nederland al geruime tijd actief is . Wij hebben een sterk vakkundig team van medewerkers in de binnen en buitendienst. Wij kunnen snel en flexibel inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Bodegraven hebben wij al veelhuishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig en klantgericht atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

glas-in-lood tochtportaal dat wij hebben gerestaureerd in een woning in Bodegraven. Daarnaast hebben wij ook het gewone isolatieglas geplaatst.