Glas in lood Atelier Domstad is een glasbewerkings atelier uit Utrecht. Wij zijn zowel in de provincie als binnen heel Nederland al geruime tijd zeer actief. Ons professionele team van collega’s in de binnen en buitendienst kan flexibel en vakkundig inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Baarn hebben wij al vele huishoudens en ook monumentaal panden voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas, gestraald glas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een creatief atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Hier ziet u een afbeelding van een nieuw ontworpen jugendstil  raampartij dat wij in een tochtpui in Baarn hebben geplaatst.

 

Sluit Menu

Pin It on Pinterest