Glas in lood Wijk bij Duurstede

Atelier Domstad is als glas in lood en glasbewerkings atelier in Utrecht, maar ook binnen heel Nederland al geruime tijd zeer actief. Wij hebben een vast professioneel team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel kan inspelen op kleine, maar ook grote opdrachten. In de regio Wijk bij duurstede hebben wij al veel woningen voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die zowel uw glas in lood als ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon enkel glas of dubbel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig en vakkundig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Hier ziet u een afbeelding van glas-in-lood bovenlichten in 1900 stijl dat wij hebben ontworpen en gemonteerd in een woning in Wijk bij Duurstede.

Sluit Menu

Pin It on Pinterest