Atelier Domstad is een glas en glas in lood atelier uit Utrecht, dat tevens binnen heel Nederland al geruime tijd actief is. Wij hebben een vast team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Laren hebben wij al veel woningen voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw kozijnen, ramen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel vlak glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Hier ziet u een afbeelding van gerestaureerd jugendstil glas-in-lood in een tochtportaal in Laren. Daarnaast hebben wij ook een aantal houten ramen vervangen en houtrotherstel verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Jugendstil glas-in-lood in een tochtportaal in Laren.