Glas in lood Noordwijk

Atelier Domstad is als glas in lood en glasbewerkingsatelier binnen Nederland al geruime tijd actief. Wij hebben een vast professioneel team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Noordwijk hebben wij al vele huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op

Villa Marezate, Noordwijk aan zee.

Restauratie van  80 glas in lood ramen en het nieuw maken van 20 ramen voor Villa Mazerate te Noordwijk. De ongeveer 80 in het pand aanwezige glas in lood ramen zijn begin 2011 gerestaureerd opgeleverd door Glas in lood Atelier Domstad, evenals een aantal zeer gedetailleerde gebrandschilderde ramen en een glas in lood daklicht van 2,5 m2.