Atelier Domstad is een glas in lood atelier uit Utrecht. Wij zijn in de provincie, maar ook binnen heel Nederland al geruime tijd actief. Wij hebben een team van vaste professionele  medewerkers in de binnen en buitendienst. Deze kunnen flexibel en snel inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Houten hebben wij al vele huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben ook  glaszetters en timmermannen die uw glas in lood en uw ramen, kozijnen, deuren en isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Atelier Domstad is een creatief en vakkundig glas in lood atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Door de opdrachtgever aangeleverd ontwerp. Dit is vervolgens door Atelier Domstad uitgevoerd, resulterend in een gebrandschilderde glas in lood raampartij van 12 m2. De Lichtboog in Houten.