Glas in lood Amersfoort

Atelier Domstad is als glas in lood atelier binnen Utrecht, maar ook binnen heel Nederland al geruime tijd zeer actief. Wij hebben een enthousiast team van creatieve medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Amersfoort hebben wij al menig huishoud en monumentaal gebouw voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen en gewoon isolatieglas, gekleurd glas of gestraald glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Hier ziet u een afbeelding van het plaatsen van voorzetglas in de synagoge in Amersfoort. Wij hebben daarnaast ook andere restauratie werkzaamheden aan het glas in lood verricht.

Sluit Menu

Pin It on Pinterest