Glas in lood Bilthoven

Atelier Domstad is een glas in lood en glasbewerkingsbedrijf uit Utrecht. Wij zijn zowel in de provincie als binnen heel Nederland al geruime tijd zeer actief. Ons professionele team van medewerkers, in de binnen en buitendienst, kan flexibel en snel inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Bilthoven hebben wij al veel huizen en monumentale gebouwen voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, deuren en gewoon isolatieglas, gestraald glas, gekleurd glas of enkel glas kunnen monteren.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht in Nederland.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

 

Hier ziet u een afbeelding van een nieuw ontworpen jugendstil voorzetraam met realistisch gebrandschilderde vlinders. Het geheel is gevat in een stalen u-profiel en in de woning in Bilthoven geplaatst.

 

Sluit Menu

Pin It on Pinterest