Glas in lood Bilthoven

Atelier Domstad is een glas in lood en glasbewerkingsbedrijf uit Utrecht. Wij zijn zowel in de provincie als binnen heel Nederland al geruime tijd actief. Ons professionele team van medewerkers, in de binnen en buitendienst, kan flexibel en snel inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Bilthoven hebben wij al veel huizen voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Atelier Domstad heeft tevens de juiste papieren en ervaring om restauraties te verrichten aan monumenten.Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood, maar ook uw ramen, deuren en isolatieglas of enkel glas kunnen monteren.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een schuifdeur, bovenlicht, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem contact met ons op.

 

Hier ziet u een afbeelding van een nieuw ontworpen jugendstil voorzetraam met realistisch gebrandschilderde vlinders. Het geheel is gevat in een stalen u-profiel en in de woning in Bilthoven geplaatst.