Atelier Domstad is als glas atelier binnen Utrecht, maar ook buiten de provincie actief. Wij hebben een team van vaste medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel kan inspelen op grote opdrachten. In de Cabauw  zijn wij al jaren te vinden bij de st. Jacobus waar wij het merendeel van het glas in lood inmiddels hebben gerestaureerd. Overigens werken wij ook voor partuculieren ; wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen en gewoon isolatieglas, monumentaal glas, gekleurd glas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast  monumentale glas in lood restauraties  ook nieuw werk ontwerpt en maakt in heel Nederland.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site of neem hier contact met ons op.

Hier ziet u een afbeelding van het gerestaureerde glas-in-lood van het roosvenster van de St. Jacobus kerk te Cabauw. Wij hebben daar het Roosvenster en 7 vensters van het altaar gerestaureerd en voorzien van nieuwe messing brugconstructie en voorzetbeglazing.