Atelier Domstad is als glas in lood  en glasbewerkings atelier binnen Utrecht, maar ook buiten de provincie al geruime tijd zeer actief. Wij hebben een sterk professioneel team van vaste medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en vakkundig kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Cabauw hebben wij al veel panden voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen en gewoon isolatieglas, monumentaal glas, gekleurd glas of enkel vlakglas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties in Nederland verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Hier ziet u een afbeelding van het gerestaureerde glas-in-lood van het roosvenster van de St. Jacobus kerk te Cabauw. Wij hebben daar het Roosvenster en 7 vensters van het altaar gerestaureerd en voorzien van nieuwe messing brugconstructie en voorzetbeglazing.

Sluit Menu

Pin It on Pinterest