Glas in lood Den Haag

Glas in lood Atelier Domstad is als glasbewerking en glas in lood atelier in Utrecht, maar ook binnen heel Nederland actief. Wij hebben een sterk professioneel en vast team van collega’s in zowel de binnen als buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Den Haag hebben wij al menig huishouden voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een creatief en veelzijdig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

9 glas in lood ramen werden nieuw gemaakt in het plafond van het pand van Berlage op het kerkplein te den Haag. De middelste ramen ontbraken en zijn naar het originele ontwerp uitgevoerd.