Glas in lood Hilversum

Atelier Domstad is een glas in lood atelier uit Utrecht. Wij hebben een vakkundig en professioneel team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Hilversum hebben wij al veel huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook de grote monumentale glas in lood restauraties binnen Nederland verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Gerestaureerd glas-in-lood dat wij hebben geplaatst in een woning in Hilversum. Daarnaast hebben wij ook het gewone isolatieglas geplaatst en een aantal ramen en kozijnen vervangen.