Glas in lood De Meern

Glasbewerkingsbedrijf Atelier Domstad is als glas in lood atelier binnen Utrecht, maar ook binnen heel Nederland al geruime actief. Wij hebben een team van toegewijde medewerkers in de binnen en buitendienst, dat vakkundig en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio De Meern hebben wij al vele huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Onze glaszetters en timmermannen kunnen ook uw ramen, kozijnen, deuren en glas plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig atelier dat zowel glas in lood reparaties en glas in lood restauraties als grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Hier ziet u een afbeelding van de Marekerk, een kerk in Art Nouveau stijl in de Meern. Hier hebben wij alle glas-in-lood ramen voorzien van voorzetbeglazing op monumentale wijze.