Glas in lood  Domstad is een bedrijf uit Utrecht, dat binnen heel Nederland actief is. Wij hebben een vast professioneel team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Naarden hebben wij al veel woningen voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen en gewoon isolatieglas of enkel vlak glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig en creatief bedrijf dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Nieuwe reproductie van jugendstil glas-in-lood in de  bovenlichten van een woning in Naarden. Daarnaast hebben wij ook de houten ramen vervangen.