Glas in lood Oudewater

Atelier Domstad is als glas in lood bedrijf  binnen de regio Utrecht, maar ook in de rest van Nederland actief. Wij hebben een vast team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen zowel kleine en als grote opdrachten. In de regio Oudewater hebben wij al een aantal panden voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die vakkundig uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon dubbelglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig en creatief atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Neem hier contact met ons op.

Raamhanger met een gebrandschilderde afbeelding van de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella in een woning in Oudewater.