Glas in lood Atelier Domstad is als atelier binnen Utrecht, maar ook in de rest van Nederland al geruime tijd actief. Wij hebben een professioneel team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. In de regio Haarlem hebben wij al vele huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig en flexibel atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht. 

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Tuinwijklaan Haarlem.

In de afgelopen jaren hebben wij zo’n 30 panden van de Tuinwijklaan, Spaarnelaan en de Zonnelaan voorzien van glas in lood in isolerende beglazing op speciaal aangepaste opdeklatten.