Glas in lood Zandvoort

Atelier Domstad is als glasbewerkings en glas in lood atelier binnen Utrecht, maar ook in heel Nederland al geruime tijd zeer actief. Wij hebben een sterk vakkundigl team van medewerkers dat in de binnen en buitendienst flexibel en snel kan inspelen op kleine, maar ook grote opdrachten. In de regio Zandvoort hebben wij al vele huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen, deuren en gewoon isolatieglas of enkel glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een glasatelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

 

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

 

Hier ziet u een afbeelding van een glas in lood raam dat wij hebben gerestaureerd en geplaatst in zandvoort. Ook hebben wij een aantal houten ramen vervangen en plaatselijk houtrotherstel uitgevoerd.

Sluit Menu

Pin It on Pinterest