Atelier Domstad is a binnen de provincie Utrecht, maar ook binnen heel Nederland actief. Wij hebben een professioneel team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel kan inspelen op zowel kleine als grote opdrachten. In de regio Doorn hebben wij al vele huishoudens voorzien van o.a. glas in lood, glas in lood in isolatieglas, gezandstraald glas, gebrandschilderd glas etc. Wij hebben glaszetters en timmermannen die uw glas in lood maar ook uw ramen, kozijnen en gewoon isolatieglas, vlakglas en gekleurd glas kunnen plaatsen.

Wij zijn een veelzijdig en creatief atelier dat naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties ook grote monumentale glas in lood restauraties verricht.

Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bekijk onze site en neem dan contact met ons op.

Restauratie en herplaatsing op de nieuwe locatie van de Jacobs ladder van Berend Hendriks op het Revius college te Doorn.